Kurz: Systémy HACCP potravinářských podniků
Současná legislativa ukládá povinnost zavedení systému kritických bodů všem provozovatelům potravinářských podniků (výrobci a prodejci potravin) a stravovacím službám.
Naučíme Vás:
1. Provedení analýzy nebezpečí.
2. Stanovení kritických bodů.
3. Stanovení znaků a kritických mezí v kritických bodech.
4. Vymezení systému sledování v kritických bodech.
5. Stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod.
6. Zavedení ověřovacích postupů.
7. Zavedení evidence a dokumentace.
Všechny kroky si sami vyzkoušíte, včetně Diagramu HACCP a také obdržíte skripta s návodem na tvorbu HACCP.
Tento kurz je určen úplným začátečníkům, nebo pracovníkům, kteří musejí udržovat stávající studii HACCP nebo manažerům kvality. Pokud nemáte žádné znalosti v potravinářské legislativě, doporučujeme alespoň nastudování Vyhlášky č. 137/2004 Sb., Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných-ke stažení níže.
Školení je koncipováno jako 1 denní soukromé
Intenzivní a interaktivní kurz
Cena kurzu : 4.870,- +21% DPH (v ceně kurzu je zahrnuto občerstvení/nápoje/, Studijní materiály, Skripta, Psací potřeby atd.) .
Obdržíte osvědčení o absolutoriu.
Kurz je možný koncipovat na jakýkoliv provoz např. mlékárna, restaurace, pekárna, jatka, masna, vinařské závody, krmivářské provozy, ale i po předchozí dohodě na provozy nepotravinářské (kosmetika, výrobky pro domácnost atd.)
Objednejte se ještě dnes, je to jednoduché:
Přesné informace o kurzu obdržíte e-mailem po odeslání registračního formuláře.
Vyhláška 137/2004 Sb. ke stažení: